The smart Trick of gömme rezervuar That No One is Discussing

Wiki Article

Standart ve hızlı montaj seçenekleri, gömme rezervuar setlerinin farklı şekillerde duvara uygulanabilmesini sağlar. Düşmeye, darbelere ve harcın kuruyup genleşmesine karşı montaj setleri ekstra koruma yaratır. Nem ve terlemeye karşı koruma ise strafor kaplamalar ile sağlanır.

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artworkık sona çok yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

You could e mail the location owner to allow them to know you were being blocked. Please include what you had been undertaking when this webpage came up plus the Cloudflare Ray ID observed at The underside of the web page.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the finest YouTube knowledge and our newest features. Find out more

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Rezervuar sifon içerisinde bulunan doldurma ve boşaltma gurubu değişmektedir. Tamir edilen iç takımlar düzen tutmayıp doldurma ve boşaltma gömme rezervuar sistemlerinde oluşan arızalanmalarda iç takım orijinal parça ile değişimi yapılmaktadır.

Rezervuardaki suyun tamamen boşaltılması işlemine geçebilirsiniz. Rezervuarın içinde biriken tortunun ve kirleticilerin temizlenmesini kolaylaştırıyor.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun gömme rezervuar servisi olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve product gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım gömme rezervuar servisi fiyatları gömme rezervuar servisi sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın alınabilir.

Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra rezervuarın güvenliğini sağlamak için kapağın gömme rezervuar kapatılması gerekiyor.

Report this wiki page